Om

Søstrene P, Isbar & Cafe blev startet 2010. Cafeen er opkaldt efter ejerens 2 døtre, Laura og Anna Pehrson, deraf navnet Søstrene P.


Cafeen har udviklet fra at være et lille ishus/grillbar til idag at være et rigtig veletableret Spisested/Isbar/Spillested. Vi afholder min. 12 live koncerter henover sommeren, og er vejret på vores side er alt udsolgt og der er fuldt hus. Ved disse koncerter serverer kokken altid mad fra åben grill, der er udendørs fadøls bar og super god og hyggelig stemning.


Cafeen har udviklet sig til at være et samlingsted, for ikke kun Vallensbæks borgere, men ligeledes velbesøgt af gæster fra omegnskommunerne.


Her er alle velkomne, ligesom hunde gerne må medbringes, hvortil der altid er flere hundeskåle som gæsterne kan fylde efter behov. Ofte er der også en lille godbid til vores firbenede gæster.


Af musik navne som gæster cafeen, kan her bla. nævnes:Gasolin jam(Gaskapellet), Shubidua Jam(Mig & Bonden). Thomas helmig Jam, Eric Clapton jam, Chimboo Revival, Bamse jam, Kim Larsen Jam, Blue Heart Whiskers (jazz), mfl.


Husk altid at bestille bord pr. tlf. 43535187 til vores fredags arrangementer, da der ofte er fuldt booked.

kun muligt ved spisning.


Åbningstider: April 11-19 Maj 11-20 Juni-Juli-August 11-21 September 11-19


Det er ikke tilladt at nyde egne mad og drikkevarer på cafeens område.


Vi søger medarbejdere til vores team til den nye sæson, så står du og mangler et fritidsjob er ml. 15-17år så kig ned i forretningen og sig hej, så tager vi den derfra.